Cégeknek

  • Telepítés és beépítés

Cégünk vállalja az önök által kért szerkezetek és elemek be- illetve felszerelését.
Tehát ha önöknek van, már legyártott kerítésük, de nincs aki beszerelje, akkor mi tudunk segíteni és a helyére költöztetni a kerítést.

A kerítés mellett, ugyan úgy vállaljuk korlátok, kapuk, fémvázak telepítését is valamint felületkezelésüket is (pl.: festés).

  • Tervezés és beépítés

Abban az esetben, ha csak egy ötlete van, mi megvalósítjuk
A tervezés után, a kivitelezés is nálunk történik, így előbb tudjuk az ön számára kiszállítani a kerítését, korlártját, kapuját.
Kényelmesebbé és biztonságosabbá tudjuk tenni az ön és csapatának vagy ügyfeleinek az életét egyedi garázs vagy autóbeálló segítségével.


Csapatunk erőssége a jó minőségű és tartós hegesztési munka amivel biztosítani tudjuk, hogy cégénel hosszú életűek legyenek a fém szerkezetei és ne kelljen velük foglalkoznia a telepítés után.


Nem utolsó sorban vállaljuk új gyárépület szendvicspanelozását vagy lemezburkolását, bádogozási munkálatait is amiben csapatunknak sok éves tapasztalata van. Itt plusz előnyt jelenthetünk, mivel csapatunk rendelkezik gépkezelői papírokkal, amik ezekhez az építkezésekhez és bővítésekhez elengedhetetlenek. Ez azért is előnyös önöknek, mert nem kell más csapatot vagy plusz embert megbíznia azzal amit mi is el tudunk végezni.

Elérhetőségeink

Email cím: info@ferrumferro.com
Telefonszám: +36 70/ 413-3558
Elhelyezkedés: Budapest és környéke, Dunántúli régió

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close